Cosmin Contra, laude în Italia pentru Man şi Mihăilă: ,,Joacă la un nivel excelent”

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au ajuns în acest sezon la Parma, în Serie A, în urma evoluţiilor impresionante avute în Liga 1.

Dacă în România atât Man, cât şi Mihăilă se luptau an de an la titlu, acum în Italia lucrurile stau altfel. Cei doi fotbalişti sunt aproape să retrogradeze cu Parma la finalul sezonului.

mihaila man parma profimedia 0597640183 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Cosmin Contra, fost selecţioner al Românie, a vorbit pentru siteul suporterilor celor de la Milan despre cei doi jucători veniţi în acest sezon în Italia. Acesta este de părere că Man şi Mihăilă trebuie să se transfere la o echipă mai puternică în viitor.

,,Nu au început bine, dar acum joacă la un nivel excelent. Sunt diferenţe între ei: Mihăilă este mai rapid, în timp ce Man este mai tehnic şi mai puternic.

contra ionut radu

Au talent, trebuie să confirme la Parma, iar apoi în câţiva ani să meargă la o echipaă mai puternică.”, a declarat Cosmin Contra, pentru milannews.it.

Cosmin Contra a jucat pentru AC Milan în sezonul 2001-2002, când echipa italiană a plătit în schimbul său suma de 7 milioane de euro celor de la Deportivo Alaves

Dennis Man, cotat la 11.000.000 de euro de către transfermarkt.com, a reuşit până acum la Parma să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă în 11 jocuri disputate în Serie A.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă, care este cotat la 8.500.000 de euro, a jucat 14 meciuri în acest sezon pentru Parma, reuşind 3 goluri şi 2 assisturi în toate competiţiile.

mihaila man profimedia 0595849204 scaled
Sursă foto: Profimedia Images/ Massimo Paolone/LaPresse

Citeşte şi EXCLUSIV | Cum i-a dat Dennis Man cu flit Anamariei Prodan: ,,Semnează dacă a visat la asta”