Nicolae Stanciu (26 ani) a plecat din Arabia Saudită după ce Al-Ahli nu i-a plătit salariul de la începutul anului.

Ultimii bani primiți de acesta au fost la semnarea contractului, iar fotbalisul român a pus piciorul în prag și a părăsit țara în semn de protest.

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale, a explicat că Nicolae Stanciu a așteptat din decembrie să își primească banii, însă Al-Ahli nu l-a plătit, iar internaționalul român a decis să rezilieze contractul.

”Nu există niciun scandal între Stanciu şi echipa lui. Din ce am înţeles eu, Nicuşor e neplătit din decembrie, a fost foarte răbdător cu echipa din Arabia, dar după foarte multe notificări, împreună cu avocatul au hotărât să rezilieze.

Pentru că dacă nu eşti plătit de şase luni, e clar că trebuie să faci ceva ca să recuperezi banii. Din acest punct de vedere nu e niciun conflict, au fost multe notificări date de Stanciu prin avocaţi să fie plătit, nu a fost şi s-a ajuns la această situaţie.” a declarat Cosmin Contra, conform ProSport.

4.3 milioane de euro este cota de piață a lui Stanciu, potrivit transfermarkt. Fotbalistul a marcat trei goluri pentru Al-Ahli în acest sezon.

Citește și Contra a decis convocările pentru ‘dubla’ cu Norvegia și Malta! Ce surprize a pregătit ”Guriță”