Selecționerul Echipei Naționale de Fotbal, Cosmin Contra, a dezvăluit că există o șansă ca Răzvan Marin să ajungă la AS Roma în vară! 

Contra a explicat faptul că internaționalul de 22 de ani nu poate ajunge la formația din Serie A sezonul acesta pentru că echipa are toate posturile acoperite. ”Guriță” a dezvăluit că există posibilitatea ca Daniele de Rossi (35 de ani) să se retragă la sfârșitul sezonului, iar Răzvan Marin îi poate lua locul.

„Eu nu ştiu dacă în momentul de faţă Răzvan Marin, ştiind campionatul Italiei, poate să devină un jucător titular la Roma. Are calităţi să devină, dar nu ştiu dacă în momentul de faţă. Pentru că îl au pe N’Zonzi, mai joacă Pellegrini care a crescut foarte mult în ultimul timp, De Rossi. Poate la vară, că am înţeles că De Rossi la vară nu se ştie dacă va mai continua, iar plecând el, există o şansă.” a declarat Cosmin Contra pentru TelekomSport.

6 milioane de euro este cota de piață a internaționalului român, potrivit transfermarkt.com. El a jucat sezonul acesta 21 de meciuri în campionatul Belgiei și a marcat 2 goluri.