RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Coșmarul trăit de un fost jucător al FCSB: „Becali m-a sunat după al doilea meci și mi-a zis să reziliem”

Claudiu Belu (26 de ani), fundașul dreapta al celor de la FC Voluntari, nu are amintiri plăcute din perioada petrecută la FCSB.

Belu a făcut parte din lotul lui Vintilă în prima parte a sezonului, însă a trăit un șoc după al doilea meci disputat în tricoul roș-albaștrilor.

Fotbalistul de 26 de ani a dezvăluit că Gigi Becali l-a sunat pentru a rezilia contractul pe cale amiabilă după al doilea meci cu FCSB.

„Prima dată, am vorbit cu Becali la telefon, m-am dus la palat, am discutat despre contract, dar și despre alte lucruri. Ne-am înțeles, iar după o perioadă m-am dus să semnez. A fost totul bine până la al doilea meci, când m-a sunat şi mi-a zis că vrea să reziliem.

M-a şocat, deşi ştiam cum e. La FCSB, dacă mergi liber de contract, e mai greu. Dacă se dau bani pe tine, ai şanse mai mari”, a declarat Belu, potrivit Telekom Sport.

claudiu-belu-fcsb

Belu a semnat cu FCSB în vara anului 2019 din poziția de jucător liber de contract. Pe parcursul carierei a mai trecut pe la Poli Timișoara, Chiajna și ASA Tg. Mureș și Astra Giurgiu.

În luna ianuarie a acestui an, Claudiu Belu a semnat cu FC Voluntari, ocupanta ultimei poziții din Liga 1.

Citește și • Wilfred Moke, atac necugetat la adresa unui fan: „Ești nebun la cap?”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare