Portarul Loris Karius a comis într-o singură seară mai multe greșeli decât a făcut în toate celelalte apariții din acest sezon pentru Liverpool. Visul urât al goalkeeperului după finala Ligii Campionilor nu se mai termină. 

Conform BBC, Karius trăiește momente de groază, după ce în ultimele zile a primit mai multe amenințări cu moartea la adresa familiei:

”Îți vom ucide fata! Sper ca toată familia ta să piară de cancer”, sună unul dintre cele mai dure mesaje primite de portarul lui Liverpool. Acesta a anunțat de îndată poliția, care a demarat o anchetă și i-au dat asigurări că se vor lua toate măsurile ca el și familia sa, să nu aibă deloc de suferit de pe urma amenințărilor.

„N-am dormit deloc până acum… scenele încă se derulează în capul meu iar şi iar… Îmi cer infinit scuze colegilor, vouă – fanilor şi tuturor celor din staff. Ştiu că am dat-o în bară cu cele două gafe şi că v-am dezamăgit pe toți. Mi-ar plăcea să dau timpul înapoi, dar așa ceva nu este posibil. Este cu atât mai rău cu cât toţi simţeam că putem să o batem pe Real Madrid şi am fost mult timp în joc.

Le mulţumesc fanilor noştri incredibili, care au venit la Kiev şi m-au susţinut chiar şi după meci. Mi-aţi arătat încă o dată ce familie mare suntem. Vă mulţumesc tuturor şi vom reveni împreună mai puternici!” a reacționat Karius, după erorile comise la Kiev.