Cortacero s-a adresat din nou instanţei, după lupta pierdută cu DDB: „A pierdut pe procedură, nu pe legalitate”

Pablo Cortacero este spaniolul care a preluat-o pe Dinamo în vara lui 2020 cu promisiunea că va duce echipa din nou către performanţă.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar cei care încearcă să redreseze situaţia în Ştefan cel Mare acum sunt suporterii acţionari, prin intermediul programului DDB.

program-ddb

Acum, cele două părţi se află într-un conflict. Printr-o adunare a Consiliului Administraticv al clubului, la finalul lunii noiembrie a anului trecut, spaniolul a fost revocat din funcţia de preşedinte al acestui consiliu.

Spaniolul a contestat această decizie în instanţă, însă nu a avut câştig de cauză, Curtea de Apel Bucureşti spunând că înlăturarea lui Cortacero nu s-a făcut în mod abuziv. Instanţa a respins solicitarea lui Pablo Cortacero ca fiind neîntemeiată.

,,Cortacero trebuie să conteste înlocuirea sa din funcția de președinte CA, respectiv a lui Couto ca membru CA, printr-o acțiune de anulare, însă avocații lui au mers pe cerere de intervenție, astfel că cererile de intervenție formulate au fost respinse. Pe scurt, Dinamo a câștigat lupta cu Cortacero pe procedură, nu pe legalitate.”, au explicat surse, pentru Playsport.

Cortacero nu se opreşte aici, ci continuă ,,războiul” cu cei care se ocupă acum de soarta lui Dinamo.

cortacero actionar

Deşi acesta are posibilitatea apelului, spaniolul s-a adresat din nou instanţei din România, tot pentru un Consiliu de Administraţie organizat însă la începutul anului, potrivit Playsport.

Acest consiliu a avut loc pe data de 12 februarie 2021 din care au făcut parte Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan, Cornel Țălnar, Cornel Dinu oferindu-i mandat lui Cristi Hîldan.

În această şedinţă au votat numirea unui director general, în persoana lui Constantin Eftimescu, care a primit drept de semnătură în relaţia cu băncile, FRF şi LPF.

Pe data de 18 februarie, Pablo Cortacero a făcut o nouă solicitare instanţei, după ce menţiunea a fost înregistrată pe data de 16 februarie la Registrul Comerţului. Având în vedere procesul pierdut joi, e foarte greu ca Pablo Cortacero să aibă câştig de cauză de această dată.

Temenul pentru judecarea acestei speţe a fost programat pe data de 30 martie, la ora 11:00.

Constantin Eftimescu, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Dinamo, spune că nici măcar nu ştie de această solicitare.

Nu am auzit așa ceva, aflu de la dumneavoastră.”, a explicat fostul portar, pentru Playsport.

Constantin Eftimescu1 e1614868082245

Citeşte şi EXCLUSIV | Dinamo trebuia să fie problema altcuiva: ,,Suporterii nu trebuiau să-şi sacrifice familiile”