RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cortacero dă cărțile pe față: ”Le-am cerut fanilor împrumut, însă ei voiau, de fapt…”

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a vorbit deschis despre negocierile pe care le-a avut cu fanii din DDB.

Recent, suporterii, care sunt și acționarii clubului din Ștefan cel Mare, au anunțat că au oferit ajutor financiar spaniolilor, însă aceștia au refuzat.

Cortacero prezintă partea sa de adevăr și spune că planul fanilor era, de fapt, altul.

”Eu vreau să fiu un om corect și transparent. Recunosc că le-am cerut fanilor împrumut 200 de mii de euro, cu garanția a 25 la sută dintre acțiuni, pentru o perioadă de timp limitată.

Citește și Era Contra s-a încheiat! Cortacero: ”Îl dau afară!”

Dacă nu îi returnam, garanția erau acțiunile. Ei voiau, însă, de fapt, să cumpere 25 la sută cu acei 200 de mii. Eu doream suma respectivă cu condiția asta și dacă nu o returnam, acțiunile erau garanția.” a declarat Cortacero pentru ProSport.

pablo cortacero 1

Fanii îl pun la zid pe Cortacero: ”Grup infracțional organizat!”

Suporterii au prezentat și ei partea lor de adevăr cu privire la negocierile cu Pablo Cortacero. Aceștia îl pun la zid pe spaniol.

”Pablo a încercat să ne ia ochii cu un document fals (vezi foto), care este cea mai clară dovadă a faptului că avem de-a face cu un grup infracțional organizat. Documentul este datat 25 nov 2019!!

Dinamo București este scris Dynamo Bucaresti. 1.500.000€ este scris în litere ”ONE MILLION FIVE HUNDRED EUROS”, care înseamnă de fapt 1.000.500€.” au anunțat suporterii.

program-ddb

Vezi și VIDEO | Orban, anunț categoric! ”Avem clar intenția de a susține construcția stadionului Dinamo”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare