Coronavirusul lovește și în handbalul românesc! CSM București și Dinamo au retras biletele de la vânzare

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 08 martie 2020, ora 13:01,
CSM_Bucuresti-Metz-cristina-neagu
CSM_Bucuresti-Metz-cristina-neagu

Oficialii CSM București au luat decizia de a retrage de la vânzare biletele pentru meciul din 11 martie, cu campioana en-titre, SCM Râmnicu Vâlcea, după ce Raed Arafat a anunțat că toate adunările cu peste 1000 de persoane vor fi interzise.

CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea, cel mai așteptat meci din handbalul feminin românesc, se va juca fără spectatori. Cele două echipe reprezintă România în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

„În urma ultimelor măsuri comunicate de Raed Arafat cu privire la Covid-19, vă informăm că biletele pentru meciul de handbal feminin dintre CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea, au fost scoase de la vânzare. Rămânem în legătură cu autorităţile şi vom reveni cu detalii de îndată ce primim informaţii noi! Vă mulţumim pentru înţelegere!”, au transmis oficialii de la CSM Bucureşti.

Derbiul CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea programată în 11 martie, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă din Capitală.

Dinamo a luat decizia de a amâna punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu PSG din Liga Campionilor.

”Astăzi, la sediul MAI, secretarul de stat dr Raed Arafat a anunţat măsuri extraordinare pentru gestionarea situaţiei cauzate de Coronavirus (COVID-19). Astfel, au fost interzise evenimentele la care participă mai mult de 1000 de persoane. Evenimentele cu mai puţin de 1000 de participanţi vor fi decise la nivel local, de la caz la caz. În lumina acestora declaraţii, CS Dinamo amână punerea în vânzare a biletelor pentru meciul Dinamo – PSG, din optimile de finală ale EHF Champions League, meci programat pe 22 martie, în Sala Dinamo”, a fost anunţul clubului dinamovist.

Citește și ♦ ULTIMA ORĂ | Meciurile din Liga 1 și Liga 2, fără spectatori din cauza coronavirusului! Anunțul lui Raed Arafat

csm bucurestiscm ramnicu valceahandbalcoronavirus