Coronavirusul le-a dat planurile peste cap! ”Perlele” lui Becali, avertizate: ”Va veni o criză în fotbal!”

coman-și-man

Jucătorii de la FCSB care sperau să se transfere în această vară au fost avertizați.

Romario Benzar, fost jucător la FCSB, este de părere că planurile ”perlelelor” lui Gigi Becali au fost date peste cap de pandemia de coronavirus.

Internaționalul român a dezvăluit că vorbește cu Tănase, Coman și Dennis Man, jucători pe care patronul vicecampioanei speră să obțină zeci de milioane de euro, și crede că aceștia vor prinde foarte greu un transfer în afară, din cauza crizei financiare care va lovi fotbalul în viitorul apropiat.

“Cu Tănase, cu Coman, cu Man vorbesc. Stau şi eu în case, se pregătesc, ne dăm sugestii despre pregătire. Ei traversau o formă foarte bună şi cred că puteau prinde un transfer în această vară, dar acum e mai greu, pentru că va veni o criză în fotbal, iar cluburile vor fi mai atente cu banii, dar eu sper să prindă o echipă bună” a declarat Romario Benzar pentru TelekomSport.

benzar antrenament nationala

Coronavirusul a întrerupt fotbalul în Liga 1, iar Gigi Becali a luat măsuri drastice în timpul pandemiei. Patronul vicecampioanei le-a înjumătățit salariile unor jucători, iar pe alții i-a trimis în șomaj tehnic.

Întrebat despre această situație, Benzar crede că echipele din România s-au grăbit când le-au tăiat din salarii fotbaliștilor.

 

“Fiecare îşi negociază salariul. Şi acum cu această regulă… Nu ştiu, fiecare se gândeşte la viitorul lui, iar dacă ei au acceptat e alegerea lor. Eu nu am ce comenta, doar că se vorbeşte prea repede de tăierea salariilor.

E prea devreme în România. Ar trebui să se aştepte şi să vedem cât dureaă această criză. Ambele părţi au de pierdut. În Italia nu s-a vorbit despre aşa ceva, doar la Juventus s-a renunţat la salarii, pentru că sunt mari. Aici, se va da o lege prin care 20-30% din salariu se va tăia, dar nu e oficial” a mai spus Benzar pentru sursa citată.

Romario-Benzar-Perugia

Citește și COVID-19 a întrerupt fotbalul, însă un fost stelist e convins: ”FCSB va câștiga titlul!”