RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Coronavirus | Tudor Băluță, afectat de perioada de izolare! „Îmi doresc să văd totul cu alți ochi”

Tudor Băluță a împlinit astăzi 21 de ani și a declarat că reînvață importanța lucrurilor simple, în contextul pandemiei de coronavirus. Mijlocașul lui ADO Den Haag, împrumutat în Olanda de la echipa engleză Brighton, este afectat de această perioadă de izolare, în care competițiile sportive au fost suspendate.

Tudor Băluță a părăsit Olanda acum 12 zile, când erau în jurul a 1.000 de cazuri de coronavirus raportate, și a retrăit această evoluție în România.

Internaționalul român a făcut o radiografie a situației cu care se confruntă sportivii români, dar și restul lumii, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Virusul s-a răspândit destul de rapid și în Olanda, și în țară, dar eu consider că reacția românilor a fost mai bună. Spun asta pentru că măsurile au fost luate la noi mai repede, iar oamenii par să fie mai conștienți de pericolul existent. Să sperăm că în România lucrurile vor sta mai bine decât acolo! Asta depinde de noi, de fiecare!

Știu că este greu de acceptat să nu îți vezi prietenii, familia, să nu poți ieși din casă ca înainte. Și noi, sportivii, nu ne putem antrena, nu ne practicăm meseria. Dar cea mai importantă este sănătatea fiecăruia. Până la urmă, viața are prioritate. Iar fotbalul, deși este ceea ce toți iubim, cade în plan secund în astfel de momente.

Nici nu realizăm cât de mult înseamnă să pot ieși afară când vreau, chiar și pentru o banală plimbare până la magazin, să îmi cumpăr o sticlă de apă… Obișnuința, monotonia, învăluiau aceste lucruri. Acum însă, când nu mă pot bucura de ceva atât de simplu, reînvăț importanța lucrurilor mici, simple. Îmi doresc să văd totul cu alți ochi și să fiu recunoscător pentru tot, după această perioadă„, a spus Tudor Băluță, într-un interviu pentru site-ul FRF.

tudor-baluta-nationala de tineret

CITEȘTE ȘI -> Coronavirus | Manifestul echipei naționale a României pentru unitate în solidaritate. VIDEO

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare