Coronavirus | Sfaturile Simonei Halep pentru românii apăsați de izolare. “Să acceptăm ce ni se întâmplă”

Simona Halep este în izolare la București, în contextul în care competițiile au fost suspendate, iar România este în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Jucătoarea aflată pe locul 2 WTA și-a sfătuit fanii să-și păstreze calmul, în aceste momente grele, și să aibă o atitudine pozitivă.

Toate competițiile de tenis sunt suspendate cel puțin până la 13 iulie. Pentru Simona Halep, este cea mai mare perioadă de inactivitate din carieră.

Potrivit experților, pandemia de coronavirus are efecte negative puternice atât asupra psihicului oamenilor, cât și asupra situației economice la nivel mondial.

Sunt foarte multe moduri de a gândi, depinde de situația fiecăruia. Contează și vârsta, și financiar, pentru că vine o criză economică enormă și o să fie greu pentru multă lume. Cel mai important lucru este să ne păstrăm calmul și să acceptăm ce ni se întâmplă. Este o chestie pe care nu putem să controlăm, doar să nu ieșim din casă, ca să treacă perioada asta mai repede. Fiecare are gândurile lui și nu știi ce greutăți are. Dacă ești puternic, poți să depășești multe obstacole“, a spus Simona Halep, într-un interviu online pentru TVR.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Simona Halep a lămurit subiectul retragerii. “Ce fac dacă mă opresc? Am nevoie de acea adrenalină”