RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

CORONAVIRUS | Scurgere de informaţii din Italia: an compromis pentru fotbal!

Printre măsurile luate de guvernul italian în contextul pandemiei de coronavirus sunt hotărâri care îi vor întrista pe microbişti. Conform planurilor, spectatorii din Peninsulă nu sunt aşteptaţi la stadioane mai devreme de 2021.

Informaţia a fost publicată de Tancredi Palmeri, unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti sportivi din Italia. Corespondentul BeIn Sports şi fost colaborator CNN şi Gazzetta dello Sport le-a dat vestea neplăcută urmăritorilor de pe Twitter.

“Scurgeri legate de următoarele măsuri ale guvernului italian arată că fotbalul cu spectatori nu este probabil înainte de 2021. Notă: înainte să vă gândiţi că fotbalul italian este în pericol, gândiţi-vă că fiecare scenariu italian legat de coronavirus reprezintă doar ceva întâmplat cu două săptămâni înaintea lumii occidentale. Aşa că nu aş fi surprins să văd sporturi fără spectatori ca pe ceva normal peste tot pentru tot restul anului” – a scris Palmeri.

În Italia, epidemia de coronavirus a făcut până pe 12 aprilie 19,468 de victime. Numărul total al cazurilor a trecut de 150.000

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare