CORONAVIRUS | Petre Grigoraş, în doliu: “Oameni buni, nu vă jucaţi!”

Moment dramatic pentru Petre Grigoraş. Fratele său, în vârstă de 59 de ani, a fost răpus de coronavirus. În doliu, antrenorul a făcut un apel către români, pe care îi roagă să trateze serios virusul.

Cea mai şocantă dezvăluire făcută de Grigoraş este că fratele său, Gheorghe, nu avea nicio problemă de sănătate prealabilă.

“Absolut deloc! Soția lui este asistentă medicală, îl ducea la controale destul de des. Era un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, puternic, care toată viața a muncit pentru ce a strâns. În comparație cu el, eu sunt cel mai mare puturos.

Împlinise 59 de ani pe 7 martie. Ce să zic, a fost și greșeala lui. În ultima vreme, atât el, cât și cei din familia lui au avut gripă din asta obișnuită. Știi cum se întâmplă, îi trece unuia și începe celălalt. La un moment dat, el s-a simțit iar prost. Probabil că luase virusul ăsta. A zis că nu-i nimic, că-i trece… Doar că nu i-a trecut, lucrurile s-au complicat foarte repede. Când s-a dus la spital era deja prea târziu. A intrat rapid în comă și, din nefericire, n-a mai scăpat!” – a povestit Petre Grigoraş pentru gsp.ro.

Grigoraş speră că oamenii vor trata serios situaţia complicată în care se află întreaga planetă.

“Din păcate, am aflat pe pielea noastră că nu e de joacă deloc cu virusul ăsta! Dacă mă aude cineva, fac un apel: oameni buni, nu vă jucați cu viața voastră! La Gheorghe nu mă aşteptam niciodată, aş fi zis că trăieşte 100 de ani, aşa de puternic era” – a explicat antrenorul celor de la Foresta Suceava.

În România s-au înregistrat până acum peste 2.000 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 82 de decese.