Coronavirus | Inițiativa superbă a fanilor de la ‘U’ Cluj. Și-au inversat celebrul slogan | FOTO

Fanii Universităţii Cluj au ales o metodă inedită pentru a-i încuraja pe români să stea în case, pentru a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus. Galeria ‘Șepcilor Roșii’ a inversat celebrul slogan ”Mamă, te iubesc, dar nu ca pe U!”.

Acest slogan are o valoare de simbol pentru fanii clujeni încă din anii ’90. ‘U’ Cluj este una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din România.

Ţinem la valorile noastre, la tot ce am creat noi şi cei dinaintea noastră în ultima sută de ani, la sloganurile şi ideile noastre. Azi, în vremurile în care trebuie să fim uniţi cu toţii şi să avem grijă de cei de lângă noi, modificăm unul dintre sloganurile noastre de căpătâi şi vă spunem aşa: <U>, te iubesc, dar ACUM mai mult pe mama! Stăm acasă! Aveţi grijă de voi, de părinţi, de bunici, de cei vulnerabili. Numai <U>!”, este mesajul postat pe Facebook.

Ținem la valorile noastre, la tot ce am creat noi și cei dinaintea noastră în ultima sută de ani, la sloganurile și…

Publicată de Sepcile rosii pe Marţi, 24 martie 2020

”Mamă, te iubesc, dar nu ca pe U!” a fost scris prima dată pe un gard al Hidroelectrica, în apropierea stadionului Ion Moina (actual Cluj Arena), potrivit fanilor clujeni.

CITEȘTE ȘI -> Șomaj tehnic pentru jucătorii și staff-ul unei echipe din Liga 1! “Nu vreau să ajungem în impas”