RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

CORONAVIRUS | Hațegan, prima reacție după ce a stat în izolare: ”Am avut emoții!”

Ovidiu Hațegan a vorbit despre cum se simte după perioada petrecută în izolare la domiciliu.

Arbitrul român a fost delegat pe 10 martie, alături de Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe și Sebastian Colțescu, la meciul retur dintre Valencia și Atalanta din Liga Campionilor, iar la revenirea în țară aceștia au fost nevoiți să intre în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

”Centralul” român a dezvăluit că a avut emoții după ce a făcut testul pentru COVID-19, din cauza faptului că soția sa este însărcinată. În cele din urmă, rezultatul a fost negativ, iar Hațegan îi îndeamnă pe toți să aibă grijă de sănătatea lor și a familiei în timpul pandemiei.

”Suntem toți sănătoși, slavă Domnului! Dintre toți, eu am fost singurul care am avut ceva simptome, în sensul că am avut o tuse seacă. Nu ceva grav, în alte condiții poate nici nu aș fi băgat de seamă. Recunosc, m-am speriat puțin având în vedere și faptul că soția este însărcinată. Am făcut testul și vineri mi-a venit rezultatul, este negativ.

Am avut emoții, abia așteptam să aflu rezultatul. Mulțumesc tuturor celor care s-au interesat de sănătatea noastră, am primit multe telefoane în această perioadă. Este un moment dificil pentru toată lumea, dar va trece. Trebuie să fim însă atenți și să ne protejăm, pe noi și pe cei apropiați nouă! Vom avea timp să facem totul, dar acum trebuie să avem grijă de sănătatea noastră și nimic mai mult! E tot ce contează! Să fim responsabili și să respectăm măsurile luate de autorități!”, a spus Ovidiu Hațegan, potrivit FRF.

Hațegan-UCL

Citește și Un dinamovist, mesaj de la mii de km depărtare: “Încă ne este bine, dar ne rugăm”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare