CORONAVIRUS | Gigi Becali s-a convins! Program de pandemie pentru FCSB

Deşi părea decis să îşi cheme jucătorii la antrenamente, Gigi Becali s-a răzgândit. Fotbaliştii de la FCSB se vor pregăti la ei acasă şi în următoarea săptămână.

Patronul vicecampioanei era convins că jucătorii se pot antrena în baza de pregătire chiar şi respectând recomandările pentru prevenirea epidemiei de coronavirus.

Noi trebuie să respectăm regulamentul, legea. Ce spune legea? N-au voie 100 de oameni și la un metru distanță unul de celălalt. Deci n-ai voie la duș, în sala de mese, în vestiar. Să facă antrenamente fizice. Dacă le dai acasă, nu fac antrenament fizic în cameră, pe 20 de metri pătrați. Îi chemăm și stau la 5 metri distanță unul de altul. O să începem să facem antrenamente. Doar pregătire fizică la bază, să nu se înțeleagă greșit.

O să merg și eu și, dacă vedem că dau mână, îi trimitem acasă, să facă programul în apartament! Îi întrebăm dacă vor să facă antrenamente ca oamenii, în aer liber. Dacă nu faci o lună de zile pregătire, după aia au rupturi. Vor sta la 5-10 metri distanță, că e destul de mare terenul. Apoi, după antrenament, se duc acasă și fac duș acolo, mănâncă, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Între timp, patronul FCSB s-a răzgândit. Jucătorilor li s-a transmis că vor primi programul pentru următoarea perioadă abia la finalul săptămânii viitoare.

Becali a fost convins şi de faptul că jucătorii se pregătesc bine pe cont propriu, însă şi de pesimismul cu privire la evoluţia pandemiei de coronavirus.

Făcusem plan să facă câte 10 jucători în două tranșe, 10 și 10 și să stea la distanță, să facă doar pregătire fizică. Făcusem plan și după m-am gândit, și i-am zis lui Meme, de ce să ne pregătim să luăm campionatul, ce să facem cu el, nu avem ce face cu el. Nu știe nimeni ce va fi cu virusul, dacă va continuă în Italia și Spania încă o luna, două așa… la revedere cu fotbalul”, a spus patronul FCSB.