CORONAVIRUS | Gică Craioveanu e îngrijorat: ”Văd încă două luni fără fotbal!”

Gica-Craioveanu

Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universității Craiova, a vorbit în presa din Spania despre pandemia de coronavirus.

”Grande” se află în Spania, la Madrid, țară care a înregistrat până în acest moment 85.195 de cazuri cu noul coronavirus, dintre care 7.340 de pesoane s-au stins din viață.

Fotbalul a fost întrerupt în campionatele de top din Europa din cauza pandemiei de COVID-19, iar Gică Craioveanu este de părere că nu se va mai juca fotbal pentru cel puțin două luni.

”Situaţia nu este deloc confortabilă, dar eu sunt o persoană pozitivă şi am stat mai mult sau mai puţin închis. Sunt cu copiii şi virusul ăsta ne-a băgat pe toţi în casă, mai ies doar la Mercadona. Cei de la Netflix ar trebui să-mi plătească o avere la câte filme am văzut, la fel şi YouTube, pentru că am ascultat foarte multă muzică. Situaţia asta ne-a scos din comunitate, din rutina zilnică, însă trebuie să o înfruntăm cu toată forţa din lume.

Ceea ce se întâmplă în Madrid e o nebunie şi durează de mult timp, e inuman! Nu m-aşteptam să trăiesc aşa ceva în Spania, mereu am considerat că are printre cele mai bune servicii medicale de pe glob. Fotbalul chiar nici nu mai contează, să ieşim un pic din coşmarul ăsta şi apoi mai discutăm de ce ne place. Toată lumea, Liga şi jucătorii, vor să revină la fotbal. El ne oferă bucurie. Sincer, văd încă două luni fără fotbal, pentru că nu există o stabilitate” a declarat Gică Craioveanu pentru Mundo Deportivo.

gica craioveanu

”Grande” a evoluat în cariera sa pentru Real Sociedad, în pperioada 1995-1998, și speră ca finala Cupei Spaniei să se dispute cu suporteri în tribune.

Fosta sa echipă s-a calificat în ultimul act al competiției și o va înfrunta pe Athletic Bilbao.

”Finala Cupei Spaniei trebuie să se joace, altfel devin furios. Hei, dar cu public! Athletic – Real Sociedad fără fani este degeaba, n-are viaţă, aşa prefer să nu mai fie deloc. N-are sens să le răpeşti iluzia cu care au trăit tot anul” a mai spus fostul internațional pentru sursa citată.

craioveanu
Gica Craioveanu

Citește și Tragedie imensă în familia roș-albastră! Martin Tudor a MURIT! Fostul portar a făcut infarct