RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Corneliu Papură rămâne optimist după un nou egal: „Asta ne-a dezavantajat! După o victorie lucrurile se vor regla”

Meciul dintre FC Voluntari şi Universitatea Craiova, din etapa a 19-a Ligii 1, disputat pe stadionul ,,Anghel Iordănescu”, s-a terminat cu scorul de 1-1.

Craiova a ajuns la cinci egaluri consecutive în Liga 1. Tehnicianul oltenilor, Corneliu Papură, a declarat după remiza de la Voluntari, că terenul greu le-a avantajat pe gazde și speră ca elevii săi vor fi mai concentrați în următoarele partide.

”Am avut în prima repriză meciul în mână să îl tranşăm şi să închidem meciul. A doua repriză, starea terenului a fost din ce în ce mai grea, iar pentru o echipă care îşi propune să construiască, să aibă posesia, este destul de complicat.

Este foarte uşor să te aperi pe un teren greu şi să prinzi echipa adversă pe contraatac. Lucrul ăsta ne-a dezavantajat pe final. Cu toate astea, puteam să înscriem şi să câştigăm acest joc. În momentul în care îţi domini adversarul, chiar în prima repriză am avut 3,4 situaţii bune de a înscrie, şi nu tranşezi  meciul, e frustrant. Ivan sper să nu îşi piardă încrederea niciodată, chiar dacă nu marchează.

Citește și Jucătorii olteni au găsit scuză după remiza cu Voluntari! ,,Terenul era ca o baltă”

În momentul în care te tot macini în gol şi nu reuşeşti să câştigi, e frustrant. Dar trebuie să se gândească doar la jocul de fotbal, să îşi creeze situaţii, să recupereze mingea, altfel nu va veni nicio victorie. După o victorie, lucrurile o să se regleze”, a explicat Corneliu Papură, după remiza cu Voluntari.

Universitatea Craiova se află pe locul 3 în Liga 1, cu 36 de puncte adunate în cele 19 etape în care au evoluat până la acest moment.

Citește și VIDEO | Craiova se îndepărtează de titlu! Oltenii ajung la şase partide fără victorie în Liga 1 după remiza cu Voluntari

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare