RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Corneliu Papură, după semieșecul înregistrat de Craiova în meciul cu Sepsi: „Terenul și-a pus amprenta”

Antrenorul Universității Craiova, Corneliu Papură, a vorbit despre primul meci al vicecampioanei României, din 2021. Tehnicianul echipei oltene consideră că rezultatul de 0-0, obținut în compania formației Sepsi Sf. Gheorghe este echitabil.

O primă repriză în care terenul şi-a pus amprenta asupra spectacolului fotbalistic. Chiar nu s-a putut… a fost un hazard continuu. Dar în repriza a doua, chiar şi pe un teren greu, am reuşit să avem două, trei situaţii de gol. Per ansamblu e un rezultat echitabil. 

Suntem în discuţii cu câţiva jucători. În momentul în care se vor finaliza, cu siguranţă clubul va face public. Koljic  un jucător care a marcat goluri. Sperăm că se va reface cât mai curând posibil. Aşteptăm şi noi veşti după recuperarea pe care o face acum la Bucureşti, a declarat Papură, la Digi Sport.

Papură

Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, marți seara, în al doilea meci al etapei a 16-a a Ligii I. Partida s-a disputat în condiții de iarnă, pe arena “Ion Oblemenco”.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a ratat ocazia de a ocupa primul loc în clasamentul Ligii I, chiar și provizoriu. Elevii pregătiți de Corneliu Papură ocupă locul secund, cu 33 de puncte, în timp ce Sepsi e pe locul patru, cu 28 de puncte.

Citește și FOTO-VIDEO | Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe, etapa a 16-a. Al treilea meci consecutiv fără gol marcat, pentru olteni

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare