Corneliu Papură are un obiectiv clar pe banca Craiovei: “Vreau să câștigăm fiecare meci și să ne batem la titlu!”

Universitatea Craiova a remizat pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 0-0, și a urcat pe primul loc în Liga 1, cel puțin până luni, când FCSB va întâlni Gaz Metan Mediaș!

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Corneliu Papură, este de părere că echipa sa merita mai mult în urma meciului din această seară, contra celor de la FC Botoșani și a declarat că obiectivul său pe banca oltenilor este câștigarea campionatului.

craiovaa

“În seara consider că meritam să marcăm. Nu știu dacă și câștigam acest meci, dar meritam să înscriem unu-două goluri în meciul din seara asta, pentru că am avut câteva situații bune de a marca.

A fost un debut al meu destul de complicat, în sensul că nu cunoșteam foarte bine jucătorii, timpul a fost unul foarte scurt, deoarece pe jucătorii transferați în vară așteptam și eu să îi cunosc într-un joc, nu-i simțisem niciodată practic, să văd cam ce potențial au, dar a fost ok.

La fotbal este presiune, și mai ales la Craiova, unde noi vrem să câștigăm fiecare meci, iar presiunea este destul de mare. Vrem să facem ceva, atunci trebuie să suportăm presiunea, iar dacă nu o suportăm înseamnă că suntem pierzători.

Obiectivul meu în acest moment este să câștigăm fiecare meci și să ne batem la titlu, anul trecut ne-am bătut, am avut 60 de minute în care am pierdut titlul și cred că ne putem bate și anul acesta, nu s-a schimbat nimic!”, a declarat Papură la finalul meciului cu Botoșani.

“Juveții” au în acest moment 25 de puncte după cele 11 etape disputate în actualul sezon ;i ocupă prima poziție în Liga 1, în urma rezultatului din această seară.

Citește și GAME OVER! Fanii Petrolului, mesaj radical pentru Mihailovici&Co: ”Luăm clubul înapoi cu orice preț și prin orice mijloace!”