Universitatea Craiova a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 2-3, iar Cornel Dinu l-a criticat pe Devis Mangia, antrenorul oltenilor.

”Procurorul” a explicat că suporterii Craiovei susțin echipa necondiționat, însă fotbaliștii dezamăgesc pe teren. Dinu este de părere că Devis Mangia nu se pricepe la jucători, iar din acest motiv Craiova a pierdut derby-ul de pe Arena Națională.

”Fanii Craiovei, săracii, sunt păcăliţi total. Ei au sentimentul ăsta de respect, de iubire, de dorinţă, iar Craiova în teren nu le dă nimic.

Când nu te pricepi la jucători şi eşti italian şi joci cu Kelic, cu Ferreira, joci cu <decor> ăsta în partea dreaptă, joci cu jumătatea asta de geamie, Acka, e nenorocire, e dezastru. Trebuie să îi spui, <domne, matale vii din catenacio? Ştii ce e fotbalul defensiv italian? Matale ce ai făcut, coverciano, comerciano, matale ştii ce înseamnă un apărător, cum trebuie să facă marcajul, să nu treacă Morais ca acceleratul, ca trenul prin gară, pe lângă jucătorii tăi>” a declarat Cornel Dinu pentru TelekomSport.