Cornel Dinu șochează: ”Ceva se petrece cu Hagi! Îi doresc numai sănătate!”

Gheorghe-Hagi-viitorul-constanța

Legendarul Cornel Dinu crede că Gică Hagi s-a retras din funcția de manager tehnic al Viitorului din cauza unei probleme medicale.

În acest moment, banca tehnică a formației de la Ovidiu este ocupată de Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez (35 de ani). În primul meci din noul sezon, dobrogenii au remizat cu UTA, scor 1-1, iar în a doua etapă au pierdut categoric în fața FCSB-ului, scor 0-3.

Legenda lui Dinamo a surprins pe toată lumea cu o ipoteză privind retragerea lui Hagi. ”Procurorul” a dezvăluit că ”Regele” ar avea o problemă medicală.

”Hagi nu avea răbdare vizavi de antrenor atât timp cât el era totul acolo. Era omul care se consuma de la 8 dimineaţa până la 11 seara. Hagi e cam singurul care dă înapoi fotbalului ceea ce fotbalul i-a dat lui. E un caracter foarte frumos, e temperamental. Absenţa lui de acolo este exact ca vorba aceea: «Când pisica nu-i acasă, şoarecii sunt pe masă».

Hagi ştia să facă pregătire, avea atitudine. Aduceţi-vă aminte cum ardea pe marginea terenului. Ceva se petrece cu el. Sper să nu fie ce am auzit, să aibă şi el, săracul, un moment de decădere. Poate să aibă o anumită suferinţă medicală. Îi doresc numai sănătate.” a declarat Cornel Dinu pentru TelekomSport.

cornel-dinu-dinamo

Citește și Gabi Tamaș, îngrozit de ce a găsit la spitalul din Bacău! A renunțat să mai efectueze controlul medical