Cornel Dinu se ia de Contra: “Occidentul decadent l-a transformat. Nu este pregătit!”

Cornel Dinu a criticat aspru atitudinea lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale. “Mister” a lovit și în modelul ales de actualul selecționer în carieră: Diego Simeone. 

Cornel Dinu a comentat în stilul caracteristic felul în care se comportă Contra.

“El a fost un copil curajos de mic, dar viața în Occidentul decadent l-a transformat și pe el. Am spus când a fost numit selecționer că nu este încă pregătit și îmi mențin și acum părerea. Mai ales în condițiile în care România este departe de perioada când producea numeroși fotbaliști pregătiți pentru marea performanță.

contra

Mai mult, el și-a ales drept model unul precum «Cholo» Simeone, care are spasme pe bancă. Nu se poate așa! Unde ați mai văzut un selecționer care să rămână fără voce la un meci? Este o artă să îți poți controla emoțiile și aceste porniri intempestive. El încă nu a ajuns la maturitatea necesară.

Nu spun că nu poate avea rezultate. S-au mai văzut situații de acest fel, care depind și de anumite conjuncturi. Rezultatul de la Belgrad (n.r. 2-2 cu Serbia) e unul bun, dar a fost obținut în fața unei echipe a Serbiei dezlânate, în care vedetele de la mijloc au jucat sub nivel”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.