Cornel Dinu a comentat în stilu-i caracteristic meciul dintre Academica Clinceni și FCSB, câștigat fără emoții de către ‘roș-albaștri’. Dinu a sugerat că a fost o confruntare amicală, cu un deznodământ cunoscut dinainte. 

Apropierea dintre FCSB și Academica Clinceni este de notorietate. Vicecampioana României a împrumutat mai mulți jucători la nou promovată. În plus, Gigi Becali a susținut financiar echipa din Ilfov până la promovarea în Liga 1.

La Călărași, Florin Tănase (12′), Florinel Coman (65′) şi Olimpiu Moruţan (80′) au înscris împotriva Clinceniului.

Interesant că ați spus dansând în familie. Aș spune că e titlul perfect. S-a jucat între doi sateliți dintre cei pe care îi are Jupiter Gigi Becali. Și Clinceniul, și oițele, și Voluntariul, și doamna Firea, toți sunt o familie.

Eu cred că putea să arbitreze și Vali Argăseală, prietenul meu. Nu am totuși impresia că a fost un meci gen cooperativa de altădată. Acum e un haos în fotbalul nostru. Clinceniul nu poate juca nici măcar pe aerodromul ăla de acolo. Vreo patru, cinci formații de la noi sunt în pribegie.

A intrat George Merloi, a terminat junioratul la FCSB am înțeles. Mă gândesc ce ochi au avut conducătorii aia. Aleargă mai bine decât Moruțan și decât Tănase. Pune-l să joace, are niște calități. Decât să îl vezi pe săracul Gnohere, care și-a tăiat unghiile și arată puțin mai slab. E un diletantism total„, a spus Cornel Dinu pentru GSP.