Cornel Dinu nu a mai primit salariu de la Dinamo de aproape un an! Dăzvăluirile ”Procurorului”

cornel-dinu-dinamo

La sfârșitul lunii septembrie, Cornel Dinu (72 de ani) bătea palma cu finanțatorul de la Dinamo, Pablo Cortacero. ”Procurorul” devenea consilierul personal al omului de afaceri.

Spaniolul a omis să-i plătească salariul legendei dinamoviste. Cornel Dinu este obișnuit să-și aștepte salariul, deoarece are de primit bani de pe vremea fostului actionar, Ionuț Negoiță. Ultimul salariu pe care Cornel Dinu l-a primit a fost în urmă cu 10 luni.

Ca administrator delegat aveam 5.000 de euro salariu lunar, stăteam liniștit cu banii ăia. Când a venit domnul Albu (n.a. – Marian Albu, fost trezorier FRF și director economic la Dinamo) prin 2011, mi-a transformat euro în dolari, ca să mai micșoreze suma în lei.

În plus, fără să-mi comunice, nu mi-a mai plătit impozitele, a transformat netul în brut, a zis să le plătesc eu. S-au strâns vreo 64 de milioane vechi, le-a plătit David (n.a. – președintele Alexandru David, adus de Ionuț Negoiță), a zis că e obligația societății.

cornel dinu scandal scaled

Când a venit Anghelache, a zis «Ce e cu Dinu aici?», «Păi e consilier»… Vorbisem cu Negoiță să creștem tineri, să continuăm tradiția… «Nu e nevoie, domne, de Dinu, ce, plătiți trecutul? Ce trecut, ce tradiție, ce consiliere, am venit eu, știu eu tot ce trebuie»… Anghelache… Și mi-a tăiat tot, tot, tot… Din ordinul tovarășului Anghelache.

Și am rămas cu cei 3.500 de lei din Consiliul de Administrație al lui Dinamo. Pe care nu i-am mai primit de zece luni”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

Citește și Caz de coronavirus printre fotbaliști, înaintea meciului Dinamo – Viitorul