RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cornel Dinu, ipoteză după ce Coman a fost prins fără permis la volan: ”Licitarea fictivă a lui Becali le-a luat mințile jucătorilor!”

Cornel Dinu (72 ani) a lansat o nouă teorie după ce Florinel Coman (22 ani) a fost prins fără permis la volan.

Jucătorul roș-albaștrilor a fost prins fără permis la volan, după ce gonea cu 165 km/h, și s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În stilul caracteristic, ”Procurorul” aruncă săgeți înspre Gigi Becali și ofertele de ”zeci de milioane de euro” pentru jucătorii săi.

De asemenea, Cornel Dinu arată cu degetul înspre educația lui Coman.

”E simplu, totul pleacă de la educație. Nu este exclus ca toată așa-zisa licitare fictivă de 15-20 de milioane de euro să le fi luat mințile jucătorilor. Eu cred că este într-o oarecare măsură o victimă a societății în care trăim.

Este vorba despre educația lui. Mie nu îmi vine să cred că acum s-a întâmplat pentru prima dată ca acest Coman să conducă mașina fără carnet, probabil cu vreo copie din Transnistria sau Ucraina, care nu are nicio legătură.

El a mers de multe ori la cantonamentul echipei în mașină și este o victimă pentru că nimeni nu i-a spus «Băi băiatule, ia vino aici, tu ai carnet?». Am văzut replica teribilă a patronului, care justifică ce se întâmplă în România. În halul ăsta am ajuns. Atunci părerea mea este că Florinel Coman este o victimă educațională.” a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Citește și Becali sare în apărarea lui Coman: ”Domnule judecător, el e jucător la FCSB!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare