RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cornel Dinu îi taxează pe spanioli: ”S-au adus prea mulți jucători la Dinamo!”

Cornel Dinu (72 ani), legendă dinamovistă, îi taxează pe spaniolii din Ștefan cel Mare pentru campania de transferuri făcută recent.

”Câinii” au transferat pe bandă rulantă jucători, iar în acest moment oferă cele mai mari salarii din Liga 1. Aleix Garcia este cel mai bine plătit fotbalist din România, cu o remunerație de 35.000 euro lunar. 

Chiar dacă roș-albii au schimbat aproape toată echipa, ”Procurorul” spune că stategia clubului nu a fost făcută corespunzător. Legenda dinamovistă este de părere că Dinamo trebuia să transfere mai puțini jucători.

„Te așteptai la o creștere, la o omogenitate în timp. E o discuție complexă despre cine i-a adus pe acești jucători, e o saga, o poveste, cine i-a adus, ce impresari au fost. După părerea mea…. S-au adus prea mulți jucători.

Fără Isma Lopez și Gonzalez, ceilalți nu au jucat de patru luni. S-a greșit aducând masiv. Trebuie să aduci în timp. Că să reconstruiești o echipa, strategia trebuia făcută altfel. Dar nu a fost făcută bine, pentru că nu au fost întrebați oameni. Nu se poate! Timpul reparației e egal cu timpul distrugerii.” a declarat Cornel Dinu la TelekomSport.

Citește și Mutu deplânge situația dinamoviștilor: ”Îmi pare rău de Cosmin că e la mijloc!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare