Cornel Dinu îi mitraliază pe suporterii dinamoviști: ”Sunt niște copii dirijați! Compromit imaginea clubului”

dinu

Cornel Dinu iese la atac după protestele suporterilor dinamoviști din ultimele zile!

După demiterea lui Mircea Rednic, fanii din Ștefan cel Mare au protestat în fața hotelului lui Ionuț Negoiță, au anulat conferința de prezentare a lui Eugen Neagoe și l-au agresat pe Bogdan Bălănescu, directorul sportiv al clubului.

Cornel Dinu (70 ani) este de părere că suporterii dinamoviști care au protestat compromit imaginea formației din Capitală. ”Procurorul” a explicat că a fost jignit în ultimii doi ani de o parte din fani: ”Eu am făcut apel la înţelegere, la pace și la unitatea tuturor suporterilor dinamovişti. La Rin am numărat vreo 30 de amărâţi, fără poveşti când erau mici. La Bălănescu acasă au fost vreo 12 şi acum vreo 2 care i-au vopsit maşina. Organele ar trebui să intervină la astfel de incidente.

Eu am fost poate cel mai jignit în ultimii doi ani de o parte a suporterilor. Sunt vreo 3 sau 4 care scriu pe Facebook și nu se poate să se spună că aceasta este opinia suporterilor lui Dinamo. Este un grup organizat, care nu are nimic de-a face cu marea masă de 80.000-100.000 de suporteri din România, care au cu totul alt comportament.

Ei, săracii, sunt nişte oameni care încă nu fac nicio afirmaţie asupra intenţiilor lor şi asupra modului în care s-au organizat. Sunt nişte copii dirijaţi, nevinovaţi, care ascultau de nişte chemări care nu au nimic comun cu realitatea, au intrat în joc şi sunt complet debusolaţi. Compromit imaginea lui Dinamo!” a declarat Cornel Dinu pentru DigiSport.

Citește și Cosmin Contra, taxat de un nume greu din fotbalul românesc: ”Ne-a dat vinul mai prost la început”

Spynews.ro