CFR Cluj și FCSB nu s-au ridicat la nivelul unui derby adevărat și și-au dezamăgit fanii după un meci fără șuturi pe poartă.

Campioana en-titre a avut două bare, prin Vinicius și Moutinho.

Cornel Dinu s-a arătat nemulțumit de meciul dintre ardeleni și roș-albaștrii. Fostul mare fotbalist a explicat că este inadmisibil ca două dintre cele mai bune echipe ale Ligii 1 să nu tragă un șut pe spațiul porții.

”Nu se poate la asemenea nivel, asemenea pretenţii, asemenea cheltuieli să nu tragi un şut pe poartă.  Sau dacă te împaci cu ideea că ai dat două bări, bare, mai bine zicea două beri Petrescu. Când ajungi să te mulţumeşti cu aşa ceva, care sunt întâmplătoare…O fază fixă şi spre final când pe fondul ofensiv al lui Dan Petrescu în mentalitatea lui de antrenor a introdus doi jucători defensivi, Mouthino şi Hoban. S-a dus pe atac, să îi calce în picioare, echipă de primul loc…

Eu văd altfel fotbalul, pe ideea de spectacol, de respect pentru spectatori, de frumuseţe care să atragă, sunt două echipe care una nu are niciun fel de veleităţi deşi are jucători ofensivi, dar nu are antrenat nimic şi joacă la o ciupeală contaminantă şi modestă de a gândi.” a declarat Cornel Dinu pentru TelekomSport.

CFR – FCSB, la al 6-lea egal în Gruia!

Ardelenii și roș-albaștri au ajuns la al 6-lea rezultat de egalitate consecutiv în Gruia. Ultima oară când CFR s-a impus pe teren propriu a fost pe data de 01.11.2015, scor 2-0.

Vezi și VIDEO | Ianis Hagi, dorit de cluburi mari din Europa! Jurnaliștii de la AS au dezvăluit echipele interesate