Cornel Dinu, declarații în stilul propriu: ”Stau în casă, că afară sunt prea mulți imbecili”

Cornel Dinu (71 ani) a vorbit despre cum își petrece timpul în izolare.

Până la ora aceasta, România a raportat peste 5.000 de cazuri cu noul coronavirus. Dintre aceastea, peste 250 de persoane s-au stins din viață.

”Procurorul” a declarat, în cadrul unui interviu, că respectă sfaturile autorităților și a ieșit din casă doar o singură dată în ultimele trei săptămâni.

Întrebat despre măsurile luate țara noastră în timpul pandemiei de COVID-19, ”Mister” este de părere că sunt normale, însă nu se întâmplă nimic.

”Dacă îţi spun că am ieşit o singură dată din casă în ultimele 3 săptămâni, mă crezi? Dragă, eu sunt antrenat. Am stat două luni la reanimare în 2011, sub îngrijirea doctorului Brădişteanu. Două săptămâni înainte de operaţia pe inimă, altă lună şi jumătate după. În tot timpul ăsta aveam furtunuri în mine. Aş zice că sunt antrenat, sunt educat pentru suferință. Atunci mai greu mi-a fost după ce am putut să mă ridic din pat, pentru că de la geam vedeam stadionul Dinamo și îmi dădeau lacrimile.

E un disconfort, dar ştiu să mă educ. M-am apucat să scriu a patra carte. Scriu în general noaptea, iar ziua dorm. Pe de altă parte, unde să ies? Aplic celebrul citat al lui Ţuţea, „n-ai ce să cauţi afară, sunt prea mulţi imbecili”. Am băiatul cu mine, am nepoata, îl am pe Merlin, câinele care nu se dezlipeşte de lângă mine, e loial sută la sută.

Măsurile par logice, dar concret, nu se face nimic. E prea multă panică sugerată şi ce e esenţial, testarea oamenilor, aproape că nu există. Îmi spuneau prieteni din Germania că acolo sunt şi 200.000 de teste pe zi, noi încă nu ştiu dacă am făcut în total 40.000.” a declarat Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

cornel dinu

Citește și Uhrin spune lucrurilor pe nume: ”Nu am plecat de la Dinamo din cauza banilor!”