”Procurorul” a dat de pământ cu Mihai Teja. Acesta a explicat că antrenorul FCSB este doar un ”argat la curtea lui Gigi Becali”!

Cornel Dinu l-a criticat dur pe antrenorul FCSB-ului. Acesta a explicat că Mihai Teja nu este capabil să domine vestiarul formației roș-albastre și că el doar face ceea ce îi dictează patronul. ”Mister” l-a ironizat în stilul propriu pe noul tehnician de la formația din Capitală și a menționat că acesta primește mesaje în care i se specifică clar ce ”oi” să introducă pe teren.

”E greu de spus dacă Teja avea sau are, aşa cum se fac speculaţiile, hăţurile ca să conducă o echipă de un asemenea nivel. În primul rând, să domini vestiarul îţi trebuie personalitate. La echipele de genul ăsta, care mai merg la noi, îţi trebuie şi un palmares în spate. Convingerea mea este că el este un fel de argat la curtea fotbalului patronului Gigi Becali. Gigi, din păcate, s-a transformat în lup. Îşi mănâncă unele oi, iar pe altele le jigneşte de nu mai pot să dea nici brânză, nici lână. Deci cam ăsta e nivelul la care s-a ajuns la FCSB. Şi cu acest argat fotbalistic care este Teja.

Cum să te duci cu „Te iubesc” cu şacalii ăia din vestiar? Cu Planici, cu Bălaşa… Acolo trebuie să ai hăţuri, să ştii să comanzi. Nu oricine este făcut pentru acest rol de antrenor care să se impună. Deci am mari rezerve. Iar tot ce se discută, că a făcut schimbări… Nu, săracul de el primeşte: ”bagi oaia aia ţurcană, o bagi şi pe aia mai blonzie, o bagi şi pe aia care are copita un pic stricată, dar am reparat-o eu”. Cam asta e mentalitatea care se petrece la ora actuală la această echipă.” a declarat Cornel Dinu pentru TelekomSport.

FCSB s-a impus cu scorul de 3-0 împotriva celor de la Hermannstadt. Formația din Capitală a urcat înapoi pe locul 2 în clasamentul Ligii 1 și s-a apropiat la 3 puncte de liderul CFR Cluj.