Cornel Dinu, atac DEVASTATOR la adresa lui Conceicao! ”E o făcătură de antrenor! Un nimeni!”

Toni Conceicao, 56 de ani, a fost în centrul atenției după ce s-a aflat faptul că antrenorul campioanei României, CFR Cluj, are o clauză incredibilă în contract. Acesta e obligat să se consulte cu şefii clubului în privinţa primului 11 pe care îl trimite atât în meciurile oficiale cât și în cele amicale.

Cornel Dinu este a fost extrem de dur la adresa tehnicianului de pe banca campioanei CFR Cluj. L-a atacat pe acesta fiind nemulțumit de ”acceptul” lui Conceicao de a-i primi pe șefii formației din Gruia în decizile luate la formarea echipei.

Citește și TRAGEDIE la Steaua! Un jucător imens, cu 228 de meciuri în Liga 1, s-a stins din viață

Cornel Dinu

 

“Toni Conceicao e o făcătură de antrenor! Când am auzit de Conceicao, am crezut că este fostul celebru jucător. El este cunoscut în Portugalia doar pentru coincidenţa de nume cu Sergio Conceicao (fost mijlocaş ofensiv portughez de la Porto, Lazio sau Standard Liege).

Unde a mai antrenat Toni Conceicao în prima divizie decât la noi? De aia a acceptat imediat tot ce i s-a trecut acolo în contract. Cine-i mai dădea lui, un nimeni, 10.000 de euro pe lună?” au fost cuvintele “Procurorului” la adresa antrenorului lusitan.

conceicao

CFR Cluj a mai fost antrenată de Conceicao timp de 6 luni, între aprilie și noiembrie 2009. Tehnicianul a câștigat cu echipa clujeană Cupa României învingând în finală pe FC Timișoara. A fost demis de clujeni în urma rezultatelor proaste înregistrate în Europa League.