Cornel Dinu, acuze dure pentru Negoiţă: “Mâna întinsă care nu spune o poveste…”

Cornel Dinu nu crede în sinceritatea lui Ionuţ Negoiţă! Simbolul dinamovist îl acuză pe finanţatorul din Ştefan cel Mare că a pus serios umărul la îndatorarea clubului către propriile societăţi.

Dinu este convins că Negoiţă este pe plus din afacerea numită Dinamo. Fostul jucător al alb-roşiiilor a caracterizat gesturile disperate ale finanţatorului parafrazând o replică celebră dintr-un film.

“Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană. Domnul ăsta, nu îmi aparţine mie, este de la un prieten inspirat, “Nevoiţă”, spune că a băgat 10 milioane de euro la Dinamo. Stai puţin, că numai din vânzarea de jucători ai scos vreo 14!” – a analizat Dinu la Digi Sport.

“Procurorul” îl acuză pe Negoiţă că a devalizat în mod voit clubul din Ştefan cel Mare.

„Știam despre datorii din luna noiembrie. Pentru plata salariilor trebuie 500.000 de euro și 180.000 de euro pentru licenţă. În plus, suma de 800.000 de euro reprezintă aşa-zisa datorie de căpuşare, făcută de întreprinderile lui «Nevoiţă». Îmi spunea Mircea Rednic că «Îmi dădea o sticlă de vin care costa 18 sau 20 lei şi el o deconta la 80 de lei».

Anul trecut, a venit băiatul de la copii şi juniori și mi-a zis: «Nu mai suport! Am cerut 50 de mingi pentru copii şi juniori şi mi-a dat 5. Mi-a cerut să micşorez porţiile de muşchi de vacă. Şi am plecat, pentru că nu mă ocup de reţete». 

Deci datoriile sunt de două milioane şi ceva de euro. E adevărat că nu se cunoaşte ce e către terţi, iar «Nevoiță” a externalizat serviciile. A zis şi el «Cât e muşchiul la masă? Tăiem din el. Cât e vinul? Pune că e de 6 ori mai scump. Cât e meniul? 30-40 de lei? Pune-l de 120. Acum știți de unde vine datoria un milion şi ceva către societăţile ce au făcut asta? Ca să nu mai spun de chirii, motorină şi altele” – a continuat Dinu.

CITEŞTE ŞI: Dănciulescu a vorbit despre gestul care i-a emoționat până la lacrimi pe dinamoviști: ”La mine rămân amintirile!”