Cornel Dinu i-a comparat pe Mihai Teja și Dan Alexa, înainte de meciul de sâmbătă, dintre Dunărea Călărași și FCSB.

„Mister” i-a dat câștig de cauză lui Mihai Teja, pe care îl consideră un antrenor mai metodic.

„Alexa mi-a fost elev, iar pe Teja l-am sprijinit să facă școala la Corveciano şi a făcut-o foarte bine. Sunt diferiți din multe puncte de vedere, dar îi știu bine pe amândoi. Teja are ceva în plus pentru că este un tip mai metodic, mai profund în judecarea jocului și măsurile pe care le ia în consecință. Alexa simte jocul, dar nu este un teoretician apropiat de nivelul lui Teja.

La Alexa sunt două aspecte. El și-a făcut lotul și nu și-a ales jucători creatori la mijlocul terenului. Are o echipă care s-a închis, chiar dacă a surprins în unele momente când cochetau cu primele 6-7 locuri. Teja are jucători destui de buni pe care trebuie să-i pună în valoare. Din perspectiva antrenorului, Alexa e mai carismatic, dar Teja are rezultate mult mai bune decât Alexa. Nu știu cum se discută aducerea de jucători la Călărași. Cred că Mihai are o experiență mult mai bună și benefică. Gazul are o tradiții, are oameni foarte buni, Pustai sau Mărginean. Acolo au adus jucători buni. La Călărași nu știu, dar cred că nici nu sunt posibilități să-și aducă jucătorii pe care îi vrea el. Teja la Gaz Metan avea jucători mult mai buni care-l ajutau să urce echipa.

Ei trebuie să vorbească mai puțin, doar rezultatele vorbesc pentru ei. Din punctul de vedere al comunicării, e egalitate între cei doi. Atât Alexa, cât și Teja vorbesc foarte puțin despre ce se întâmplă la echipă, ceea ce este foarte bine”, a spus Cornel Dinu la Telekomsport.

Partida Dunărea Călărași – FCSB este programată sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14.00.