RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Copilu, Mara şi Bilaşco revin la CFR Cluj! Rămâne Conceicao antrenor?

CFR Cluj își reface structura de conducere din perioada în care a reușit să câștige campionatul. Marian Copilu, Bogdan Mara și Marius Bilașco revin la echipa din Gruia, după ce Iuliu Mureşan a fost „tras pe linie moartă”.

Potrivit ProSport, Marian Copilu va ocupa funcţia de preşedinte executiv, în timp ce Bogdan Mara şi Marius Bilaşco îl vor consilia pe acesta. 

Daniel Stanciu va rămâne pe postul de director sportiv la CFR Cluj.

Copilu, Mara și Bilașco au demisionat în luna iulie, după înlăturarea lui Edi Iordănescu din funcția de antrenor. Au fost mai multe neînțelegeri, iar finanțatorul Nelu Varga a decis atunci să-i ia partea lui Iuliu Mureșan.

Deși clujenii sunt pe primul loc în clasament, postul antrenorului Antonio Conceicao ar putea fi în pericol. Portughezul a fost adus la recomandarea lui Iuliu Mureșan. Contractul lui Conceicao expiră în vara anului 2019.

În acest moment, CFR Cluj are un avans de două puncte față de FCSB. Până la finalul anului, campioana României mai are meciuri cu FC Voluntari, Dinamo București, Gaz Metan Mediaș, Viitorul şi FCSB.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare