Contradicții între șefii lui Dinamo! Șerdean dă vina pe Cortacero pentru lipsa siglei DDB de pe tricouri!

Învinși la Sepsi, al patrulea eșec consecutiv, câinii au și probleme interne. După ce a promis că echipamentul va avea sigla DDB la meciul de la Sfântul Gheorghe, dar asta nu s-a întâmplat, Dorin Șerdean vine cu explicații: „Cortacero n-a vrut sigla!”

serdean

Dinamo n-a afișat sigla DDB pe noile tricouri iar suporterii sunt extrem de deranjați. Înaintea jocului cu Sepsi, Dorin Șerdean făcuse promisiunea că tricoul va fi inscripționat dar totul a rămas doar la nuvel de vorbe. Șerdean a aruncat vina pe reprezentantul firmei care deține pachetul majoritar la Dinamo, Pablo Cortacero.

sepsi dinamo

„Eu, într-adevăr, am spus într-o discuție privată cu Ionuț Zainea că este posibil ca acest lucru să se întâmple de la următorul meci. Dar nu sunt eu patronul lui Dinamo așa că nu decid eu tot ce se întâmplă la echipă! Pablo Cortacero a decis ulterior ca numele DDB să nu mai apară pe tricouri. A fost și un schimb de mailuri între patronul clubului și reprezentanții DDB”, a explicat Dorin Șerdean pentru Doardinamo.ro.

Singura veste bună din „Groapă” o reprezintă totuși suporterii, care continuă să se adune în proiectul DDB. În acest moment, puțin peste 10.000 de dinamoviști cotizează în acest proiect unic în România.

Citește și Transfer tare pentru Răzvan Lucescu! Al Hilal a luat un atacant argentinian care a fost la Atletico!