RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Contract de top pentru Radu Drăgușin la Juventus! Ce salariu va avea internaționalul român la Torino

Tânărul internațional român a reușit să debuteze în acest sezon atât în UEFA Champions League, cât și în Serie A și Cupa Italiei, în tricoul primei echipe a celor de la Juventus Torino!

Fundașul român al “Bătrânei Doamne”, Radu Drăgușin (19 ani), a devenit rapid subiect de discuție în presa din Italia, după primele apariții la prima echipă a celor de la Juventus. Actualul jucător al torinezilor intrase în ultimele luni de contract și exista posibilitatea ca acesta să semneze o înțelegere cu orice club.

Potrivit informațiilor Pro Sport, italienii au discutat în ultimele săptămâni cu impresarul jucătorului, Florin Manea, și se pare că cele două părți ar fi ajuns la un acord în ceea ce privește noua înțelegere. Astfel, Radu Drăgușin ar urma să încaseze nu mai puțin de un milion de euro anual, pe o perioadă de cinci sezoane. În acest context, se așteaptă ca zilele următoare să se stabilească ultimele detalii, urmând ca mai apoi să se oficializeze acordul dintre fotbalist și club.

În cursa pentru semnătura internaționalului român intrase și formația din Bundesliga, RB Leipzig. Fundașul în vârstă de 19 ani se află în curtea italienilor încă din anul 2018, iar în acest sezon a fost debutat de antrenorul Andrea Pirlo la prima echipă. Meciul contra lui Dinamo Kiev, dar și cel din Serie A, contra celor de la Genoa, au fost primele două partide care au marcat debutul românului în tricoul “bianconerilor”.

800.000 de euro este cota de transfer a lui Radu Drăgușin, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și Radu Drăgușin putea ajunge la Craiova, înainte să semneze cu Juventus: „Un an de zile l-am stresat pe Mihai Rotaru să îl ia!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare