Contra, susţinut de un fost dinamovist! “Are dreptate! A muncit pentru acei bani!”

Cosmin Contra nu renunţă la ideea de a-şi recupera măcar o parte din banii cuveniţi în urma contractului cu Dinamo. Dacă fanii din DDB îl pun la zid pe fostul antrenor, Florin Prunea crede că banii i se cuvin.

Contra a depus memoriu la comisiile FRF şi le cere dinamoviştilor măcar 50.000 de euro, adică salariul pe două luni. Fanii din programul DDB îl consideră parţial responsabil de dezastrul financiar şi sportiv al clubului.

„Domnul Contra, măi frate, tu ești unul dintre aceia care a provocat acest dezastru și tu acuma vrei bani zicând că ai muncit. Păi nu, tu ai provocat acest dezastru și vrei bani pentru dezastrul pe care l-ai provocat. Asta mi se pare o mizerie și, în cazul lui, în mod normal, ar trebui să renunțe la acești bani, pentru că nu-i merită”, a declarat Andrei Gerea, lider al suporterilor dinamovişti, pentru Pro Sport.

Prunea, ca fost oficial al clubului, a fost în aceeaşi situaţie. Fostul preşedinte a câştigat lititgiul cu echipa din Ştefan cel Mare şi trebuie să primească 40.000 de euro.

„Are dreptate! Și nu numai el. Toți cei care își cer drepturile financiare. Eu le dau dreptate și bravo lor! Cinste lor! Pentru că au muncit pentru acei bani. Nu cer niciun favor. Acum, fiecare decide! Ține de fiecare în parte cum procedează și dacă vor sau nu să ajute Dinamo.

Jos pălăria pentru Comin Contra dacă a renunțat la jumătate din bani! Nu știu câți ar fi renunțat la atâția bani. Bravo lui! Cine renunță la 50.000 de euro e de caracter”, a spus Florin Prunea, potrivit Fanatik.

830.000 de euro este suma pe care fanii trebuie să o adune pentru a asigura viitorul imediat al clubului. Eforturile fanilor ar putea primi o nouă lovitură din partea fostului antrenor.

Cosmin Contra şi asistentul său, Javi Reyes, au atacat clubul la comisiile FRF. Dacă vor avea câştig de cauză, cei doi antrenori vor avea de recuperat 100.000 de euro de la clubul din Ştefan cel Mare. Dacă soluţia comisiilor FRF va veni înainte de 31 martei, suma se va adăuga celor care trebuie plătite pentru obţinerea licenţei.

11 meciuri a avut Dinamo în ultimul mandat al lui Cosmin Contra. Cu fostul selecţioner pe bancă, alb-roşiii au obţinut două victorii şi au pierdut şase meciuri în Liga 1.