RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Contra, supărat pe contestatari: „Când vor fi selecţioneri, să facă ei schimbările!”

Cosmin Contra a răbufnit în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Insulele Feroe! Selecţionerul s-a arătat deranjat de faptul că a fost criticat după înfrângerea suferită la Stockholm.

Principalul reproş pe care mai mulţi foşti internaţionali (Ilie Dumitrescu, Basarab Panduru şi alţii) i l-au adus lui Contra a fost înlocuirea efectuată în repriza a doua, atunci când George Puşcaş i-a lăsat locul în teren lui Ianis Hagi.

„Nu pot să spun că nu mă deranjează anumite lucruri spuse de foşti jucători ai naţionalei sau de foşti antrenori ai naţionalei. Le transmit un lucru: când vor fi ei antrenori aici, să facă ce schimbări vor ei. E simplu să critici şi să nu analizezi ce s-a întâmplat. Au fost 7 jucători tineri în Suedia”, a spus Contra.

Selecţionerul a fost deranjat şi de cei care au pus la îndoială experienţa sa ca antrenor.

”A fost prima înfrângere a mea într-un meci oficial şi se dă în mine şi în jucători. Să vorbim că nu am experienţă, când am atâtea meciuri în Liga 1 fără înfrângere. Am câştigat o Cupă, o Cupă a Ligii, aproape am luat un campionat cu Dinamo când nimeni nu ne dădea vreo şansă. Cine vorbeşte mai bine ar lua CV-ul meu şi l-ar analiza. La echipa naţională e un spirit şi nu ne dăm bătuţi niciodată”, a mai declarat Contra.

Cosmin Contra poate obţine pria victorie în campania de calificare la EURO 2020 marţi seară. România întâlneşte Insulele Feroe la Cluj-Napoca, de la ora 21:45.

Conferință de presă Cosmin Contra şi Ciprian Deac înaintea partidei cu Feroe din preliminariile #EURO2020!Informații despre bilete 👉 bit.ly/2UTfW8q#LuptamImpreuna 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 25 martie 2019

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare