CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu Slavia Praga, scor 0-1, în turul play-off-ului Ligii Campionilor. Selecționerul naționalei României, Cosmin Contra, este convins că ardelenii pot să repete performanța de la Glasgow cu Celtic și să se califice în grupele UCL.

CFR putea să obțină un egal în Gruia, dar ratările lui Țucudean din prima repriză și penalty-ul irosit de Omrani în minutul 79 complică misiunea clujenilor la Praga.

Au întâlnit o echipă extraordinară, foarte bine așezată în teren, fizic au stat extraordinar în prima repriză, cu un apetit ofensiv ridicat. Nu au avut ocazii foarte mari în afară de golul din fază fixă, dar au dominat din punct de vedere teritorial. CFR a fost mult mai agresivă în a doua repriză, a închis bine spațiile, nu i-au mai lăsat pe cei de la Slavia să fie comozi și puteau să egaleze, au avut și penalty și alte ocazii. Trebuia să le fructifice, rezultatul e nemeritat.

O calificare în grupe, indiferent că e Europa League sau Champions League, pentru mine e o minune în momentul de față în fotbalul românesc, pentru că trebuie să treci de trei tururi preliminare. Să treci de play-off e extrem de dificil. Această performanță realizată de CFR Cluj e extraordinară„, a spus Cosmin Contra la Pro X.