Contra, îngrozit de situația din Spania! “O vecină a murit ieri!” Pe cine acuză tehnicianul pentru situația din Peninsula Iberică

Cosmin Contra se află în autoizolare în locuința din Madrid.  Acesta este îngrozit de pandemia de coronavirus, care a făcut ravagii în Europa.

Contra este speriat de faptul că mai mulți prieteni de-ai săi își pierd apropriații din cauza virusului COVID-19. ”Guriță” a povestit și că una dintre vecinele sale a decedat din aceleași motive.

Fostul selecționer al naționalei de fotbal a României a declarat că se aștepta ca sistemul medical din Spania să fie mai pregătit și că totul a pornit de la deciziile total greșite pe care le-a luat Guvernul spaniol.

”Toată lumea suferă! Situația, din păcate, nu se ameliorează, suntem triști pentru că mor oamenii. Mor părinții unor prieteni. O vecină, de-ale mele, a murit ieri, era o femeie mai în vârstă”, a spus Contra, la Pro X.

Tehnicianul este liber de contract, dar colaborează cu UEFA. Acesta a declarat că preconiza ca situația să se îmbunățățească, dar situația din Spania îi contrazice așteptările.

”Noi credeam că săptămâna asta se vor mai liniști lucrurile, mai ales cu toate restricțiile de aici, dar se pare că nu am ajuns la vârful acestei pandemii. 

Stăm de trei săptămâni închiși în case, ieșim o dată la 5-6 zile pentru cumpărături, așa că e puțin frustrant că nimic nu s-a îmbunătățit și că situația nu s-a ameliorat”, a mai spus Contra.

Contra a precizat că a încremenit de mirare când a aflat că sistemul medical din Spania tremură în fața numărului mare de cazuri.

Eu, care știam că sistemul medical de aici, din Spania, e foarte bun, unul dintre cele mai competemte din Europa, am rămas siderat când am auzit că în spitale importante, la saloanele de terapie intensivă unde sunt 1000 de paturi, există 2000 de pacienți.

Este clar că Guvernul de aici a luat cele mai proaste decizii de la început!”, a mai spus Contra.

CITEȘTE ȘI: Nu mai are răbdare! Cum plănuiește patronul FCSB să iasă din impasul creat de pandemia de coronavirus