RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cosmin Contra, gata să revină în antrenorat! Ce planuri are “Guriță” pentru viitor

Liber de angajament după despărțirea de Dinamo, Cosmin Contra este în acest moment observator tehnic al UEFA!

Adus ca un garant al noului proiect de la Dinamo, Contra a plecat de la echipă în plin sezon, locul său fiind luat chiar de secundul acestuia, Jerry Gane. Fără să vadă vreun ban din partea lui Pablo Cortacero din momentul venirii în Ștefan cel Mare, “Guriță” a acuzat și anumite probleme medicale și a decis să rupă contractul cu echipa după doar câteva luni de la numire.

Acum, fostul selecționer se pare că este aproape să revină ca antrenor, după ce în ultima perioadă s-a vorbit despre un interes al echipei UD Logrones, formație din liga a doua din Spania. Unul dintre apropiații lui Cosmin Contra este Adrian Mihalcea, și el fost tehnician al lui Dinamo în sezonul trecut. Mihalcea a dezvăluit că “Guriță” nu duce lipsă de oferte și chiar a fost foarte aproape de a se întoarce pe bancă.

Contra Norvegia

”Noi ţinem legătura, vorbim destul de des. Relaţia noastră de prietenie este aceeaşi şi a fost aceeaşi şi înainte să lucrăm. A avut contacte, a fost şi destul de aproape de a semna. Nu am întrebat de unde a venit propunerea, dar aşteaptă şi sunt ferm convins că va reveni şi va avea rezultatele ca înainte de experienţa de la Dinamo”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru Look Sport.

Cosmin Contra a mai antrenat de-a lungul carierei de antrenor principal echipe precum Poli Timișoara, Getafe, CF Fuenlabrada, Petrolul Ploiești, Guangzhou R&F, Alcorcon, naționala României și Dinamo.

Citește și Ajutor nesperat pentru dinamoviști din partea lui Cosmin Contra! Ce a putut să facă fostul antrenor al “câinilor”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare