Continuă să curgă criticile la adresa lui Cosmin Contra după ultima acţiune a echipei naţionale. Ultimul reproş la adresa selecţionerului a venit de la Dorinel Munteanu.

Liderul de selecţii all-time la prima reprezentativă (134), Dorinel Munteanu i-a reproşat lui Contra un amănunt legat de convocările pentru meciurile cu Spania şi Malta. Munteanu crede că Alexandru Chipciu nu îşi avea locul printre tricolori din moment ce nu evoluase pentru echipa de club niciun minut în actualul sezon.

„Nu e o critică la adresa lui Cosmin, dar orice om vede că, dacă un jucător nu joacă 5 luni şi doar se antrenează, nu știu… Pauza de 5 luni de la meciuri oficiale… este imposibil, e imposibil! Vorbeam de Culio, are o lună de când n-a jucat şi nu are ritm” – a explicat Munteanu.

Chipciu a fost accidentat la începutul sezonului şi nu a evoluat în niciun meci pentru Anderlecht în actuala stagiune. Ultimul meci în care internaţionalul în vârstă de 30 de ani a jucat la echipa de club a fost în primăvară, atunci când a prins 14 minute la Sparta Praga în duelul cu Jablonec (19 mai).

Chipciu a fost integralist în meciul cu Malta, folosit pe postul de fundaş dreapta.