Cosmin Contra a fost criticat de un nume greu din fotbalul românesc.

Florin Tănase și Alex Chipciu nu au fost convocați la echipa națională pentru ”dubla” cu Feroe și Norvegia, iar MM critică selecția făcută de ”Guriță”.

Fostul director sportiv al FCSB nu înțelege cum jucători precum Vasile Mogoș (Cremonese, Serie B) sau Ionuț Nedelcearu (UFA, primul eșalon al Rusiei) au fost chemați de Contra.

„Cred că Florin Tănase l-a deranjat pe selecționer cu o declarație pe care a dat-o, legată de faptul că nu a fost chemat la echipa națională. Am analizat atent cum a făcut selecția pentru aceste meciuri și nu înțeleg de ce nu l-a luat pe Tănase.

Mai trebuia și Chipciu. Nu joacă la Anderlecht? Nici Nedelcearu nu joacă, nici Benzar nu joacă la Lecce. Vine Mogoș de la Cremonese, locul 12 în Serie B. a declarat MM, la DigiSport.

După ce a vorbit despre selecția lui Contra, MM l-a ”înțepat” pe ”Guriță” și a explicat că nu are ce căuta pe banca naționalei: Trebuie să ai un tipar. Chemi jucători că sunt în formă sau pentru ce au făcut în trecut. L-a chemat pe Grozav… E o problemă a fotbalului românesc. Lumea spune că Gigi Becali aduce antrenori fără background. Ce background are Cosmin Contra? Trebuie să demonstrezi, nu să iei o Cupă cu Petrolul” a mai declarat Mihai Stoica.

Vezi și VIDEO | Tricolorii mici, gata de meciul cu Ucraina! Rădoi l-ar fi vrut pe Coman: „Pregătisem o surpriză”