Continuă SCANDALUL pentru vedeta lui Atletico! Sporting cere despăgubiri INCREDIBILE pentru el

Sporting Lisabona continuă să îi ceară lui Atletico Madrid despăgubiri pentru transferul lui Gelson Martins. Formația lui Simeone l-a adus gratis pe fotbalist în vara trecută, iar clubul din Portugalia cere 105 milioane de euro.

Potrivit A Bola, Sporting Lisabona solicită în continuare despăgubiri lui Atletico Madrid pentru Gelson Martins. Formația lui Simeona l-a adus gratis vara trecută pe fotbalist, asta după ce acesta și-a reziliat unilateral contractul cu echipa din Portugalia.

Cele două cluburi au negociat iniţial o sumă de transfer, însă nu s-au înțeles. Portughezii au solicitat 40 de milioane de euro, însă Atletico a oferit 15, iar afacerea a căzut.

Sporting consideră că Martins nu a fost implicat în violențele pe care suporterii clubului le-au realizat la antrenamentele echipei. După ce Bruno de Carvalho a fost înlăturat de la club, noul președinte a fost ales Federico Varandas. Acesta nu cedează și cere despăgubiri în valoare de 105 milioane de euro.

Valoarea de piață a lui Gelson Martins este de 18 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Sporting cere de aproape 6 ori mai mult! 

Verdicul final în acest caz se va decide în instanță!

Vezi și VIDEO | Veste bună pentru Liverpool. Un star al lui Bayern ratează „optimile”

Spynews.ro