RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Continuă războiul de la Dinamo! Jerry Gane este categoric: “Ar trebui să aibă mai mult respect față de mine!”

“Câinii” traversează una dintre cele mai delicate perioade din istoria clubului, iar ultimele rezultate înregistrate au destabilizat total atmosfera din vestiarul echipei!

Înfrângerea la scor de pe teren propriu împotriva Viitorului Constanța, scor 0-5, a fost picătura care a umplut paharul în „Groapă”. Suporterii „alb-roșilor” au dat năvală în mediul online și cer o schimbare de urgență la echipă, iar antrenorul Jerry Gane și managerul sportiv Mario Nicolae sunt principalii vizați din acest demers.

După ce fostul antrenor al „câinilor”, Ion Marin, a mărturisit că înaintea meciului cu constănțenii un grup de suporteri ar fi intrat în vestiarul echipei și ar fi dat indicații tactice, Jerry Gane a ținut să lămurească situația. Actualul tehnician principal al lui Dinamo a negat toate aceste informații care făceau referire la acel eveniment și i-a transmis lui Ion Marin că ar trebui să aibă mai mult respect față de el și de clubul din Ștefan cel Mare în aceste momente grele.

ion marin

E o aberație, are niște informații false. Nu s-a întâmplat niciodată așa ceva de când sunt eu la echipă. Suporterii, în afară că ne-au ajutat și ne susțin, nu au venit niciodată la echipă, nici la pauză, nici înainte. Nu știu de unde a scos-o sau ce informații are, pentru că sunt total greșite. Chiar mă miră că el poate să spună așa ceva. Ar trebui să aibă mai mult respect față de mine și față de echipă, în momentele acestea grele!

Citește și Ce lovitură! Dinamo a mai pierdut două procese și este obligată să își achite datoriile în cel mai scurt timp

I-aș spune domnului Ion Marin că poate să mă sune oricând sau să vină la antrenamente, că nu-l dă nimeni afară! Nu neapărat să participe, dar poate are ceva de spus jucătorilor, să-i încurajeze… și el și alții. Să nu mai vină cu alte prostii, că nu le accept, iar dacă vor să ajute îi aștept la Săftica, măcar la nivel de motivație, să ne încurajeze!”, a spus Jerry Gane, potrivit Antena Sport.

Citește și Haos la Dinamo! „Au intrat doi suporteri în vestiar, pur și simplu l-au desființat pe Jerry Gane!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare