RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Continuă criza COVID-19 la Al Hilal! Lucescu nu a ajuns la antrenament. Campioana riscă să iasă din competiţie

Calificată în optimile Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal are probleme din cauza focarului de COVID-19 care a ajuns la 19 jucători infectaţi! Răzvan Lucescu a ratat ultimul antrenament din Qatar al echipei. 

Antrenorul român nu a primit acceptul de a conduce şedinţa de pregătire dinaintea meciului cu Al Ahli Shabab. Lucescu a primit târziu rezultatul testului COVID-19, care a fost din fericire negativ!

Ultimul meci pe care saudiţii îl aveau programat în Grupa B, cu Al Ahli, nu se va mai disputa! În acest moment există chiar temerea că Al Hilal se va retrage din competiţia pe care a câştigat-o ultima oară în 2019. 

Cu o zi înaintea ultimei partide din grupă, un alt jucător a fost testat pozitiv cu COVID-19. Nasser Al-Dosari a fost al 19-lea fotbalist infectat din lotul celor de la Al-Hilal.

Între timp, un singur jucător şi-a revenit şi a primit un rezultat negativ al testării.

COVID-19 a făcut ravagii şi în rândul staff-ului tehnic. Răzvan Lucescu, secundul Cristiano Bacci şi fizioterapeutul grec Giorgos Tsonakas sunt singurii care au scăpat de virus până în acest moment.

„Ne oprim. Ce să mai jucăm?” – le-a transmis Lucescu apropiaţilor în ziua în care situaţia a devenit una fără ieşire pentru echipa sa!

Al Hilal şi-a asigurat locul în optimile de finală, însă riscă să fie în situaţia de a nu mai putea competiţia organizată în Qatar!

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare