Contestatarii lui Gane, puși la zid! ”Nu m-am gândit niciodată să plec!” + Yazalde a dat răspunsul final

SURSA FOTO: Instagram Dinamo București

Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre viitorul său, dar și despre transferul lui Yazalde în Ștefan cel Mare.

Chiar dacă o parte din suflarea dinamovistă își dorește ca Gigi ”SMURD” Mulțescu să revină la gruparea roș-albă, actualul antrenor al ”câinilor” anunță că va rămâne la cârma echipei.

”Am fost dezamăgit după înfrângerea cu Viitorul, dar nu m-am gândit niciodată să plec. Știu în ce condiții am rămas, dacă există vreo dorință ca eu să plec nu ar fi nicio problemă.

Eu am făcut antrenament cu jucătorii, nu mi-a spus nimeni că am zilele numărate, așa că nu mă gândesc decât la cum să ieșim din pasa neagră.” a declarat Jerry Gane.

gane dinamo

Yazalde a decis!

Yazalde Gomes Pinto (32 ani), fostul vârf de la Astra, Gaz Metan Mediaş şi Hermannstadt, era așteptat în Ștefan cel Mare de roș-albi.

Acesta trebuia să dea răspunsul final până astăzi, 28 februarie, cu privire la viitorul său. Jerry Gane a anunțat că acesta nu va îmbrăca tricoul lui Dinamo.

”Trebuie să fac ceva, să găsesc soluții pentru că marcăm foarte puțin. Suferim la acest capitol, dar facem și unele greșeli individuale în plan defensiv.

Au fost discuții cu Yazalde, dar la acest moment a picat și nu mai există altă variantă de transfer.” a spus Gane.

Yazalde
Sursa foto: Profimedia Images

Citește și EXCLUSIV | Dinamoviștii, puși la zid după catastrofa de vineri: „Asta ar fi trebuit să îi ambiționeze”