Constantin Budescu, detalii despre înțelegerea cu Gigi Becali: “Am discutat să vin la FCSB”

Constantin Budescu (32 de ani) a vorbit despre contractul cu Damac și a dat detalii despre discuția purtată cu Gigi Becali, înainte de a se transfera la echipa saudită. 

Mijlocașul ofensiv a anunțat de ce a refuzat să semneze cu FCSB-ul, pentru a se transfera la Damac

Am discutat să vin la FCSB, dar a fost mai ușor să plec afară în acel moment. Dacă alegeam să semnez cu FCSB era mai complicat, pentru că trebuia să stau vreo două-trei luni.

Așa, mi-a fost mai ușor să vin, aici, la Damac”, a spus Budescu, la DigiSport.

budescu 4

Contractul pe care l-am semnat este valabil un an și jumătate. Nu m-am dus pe trei luni, așa cum s-a spus prin țară. Sigur, dacă nu ne vom menține în prima ligă, deși eu îmi doresc foarte mult, atunci, da, putem discuta de plecare”, a mai spus fotbalistul.

Întrebat dacă ar putea reveni la FCSB, din vară, Budescu a evitat un răspuns categoric

Este devreme să vorbim acum de FCSB. Cum spuneam, a fost o variantă înainte să plec, dar a fost mai ușor să ajung la Damac. O să vedem ce va fi la vară. Eu sper să ne salvăm de la retrogradare. Ave, condiții foarte bune, mă simt bine aici”, a mai spus fotbalistul.

budescu 2

De asemenea, Budescu a comentat și declarația lui Vivi Răchită. Oficialul Petrolului a spus că-și dorește ca jucătorul să-și încheie cariera la Petrolul.

Și eu îmi doresc să mă retrag din fotbal de la Petrolul, mi-ar plăcea, vom vedea ce va fi până atunci”, a conchis Budescu, la Digi Sport.

budescu petrolul

Citește și VIDEO | O nouă înfrângere pentru Budescu, în Arabia Saudită. Românul, tot mai aproape de retrogradare