RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Conflictul Petrescu – Minteuan, prin ochii lui Gabi Mureșan: ”Alin nu e un mincinos!”

Gabi Mureșan (38 ani), fostul mare jucător al CFR-ului, a vorbit despre conflictul dintre Dan Petrescu și Alin Minteuan.

Schimbul de replici dintre cei doi a pornit de la refuzul lui Minteuan de a accepta amânarea plăţilor din partea clubului.

Fostul jucător cu peste 130 de apariții în tricoul ”feroviarilor” este de părere că Alin Minteuan, fostul său coleg și antrenor, nu minte și ar trebui să aibă parte de mai mult respect.

Tot respectul pentru cariera de fost mare fotbalist și internațional a lui Dan Petrescu, tot respectul pentru cariera de antrenor de până acum, dar Alin Minteuan merită să fie tratat și el cu respect.

Este un fost căpitan al CFR-ului, iar colegul meu de cameră nu este un mincinos. La unele discuții a fost de față de față și soția lui Alin…Îl cunosc bine, vă repet: mi-a fost coleg de cameră la CFR, dar și antrenor!

Dan Petrescu ar fi lucrat vreodată la CFR Cluj în condițiile în care a lucrat Alin în tot acești ani? Nu toată lumea a câștigat în cariera de jucător cât Dan Petrescu ca să poți accepta să tot fii păcălit cu unele restanțe la nesfârșit. Dan trebuie să se gândească că a luat unul dintre titlurile câștigate la Cluj pe munca lui Conceicao, a băieților, dar și a lui Minteuan. Dacă Alin era lăsat să își ducă treaba până la sfârșit, nu pierduse niciun meci, fiți siguri că și el putea să câștige din postura de antrenor principal acel campionat.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare